Novinky

Žhavé novinky

Løype tag, chytrá psí známka

Jsme rádi, že v české pejskařské komunitě vznikají zajímavé projekty, které si kladou za cíl zlepšovat každodenní život s hafanem. Tentokrát přišla naše oblíbená značka Løype s novou psí známkou nazvanou Løype tag. Jasně, většina z nás už asi známku má, takže v čem bude Løype tag lepší, abyste si ho chtěli pořídit i vy?

Na většině známek najdete jméno psa a kontakt na majitele, což bohatě stačí k tomu, aby vás případný nálezce kontaktoval. Jenže než se k psovi dostanete, pár hodin (nebo v horším případě dnů) to bohužel zabere. Proto by se nálezci, ať už náhodnému nebo pracovníkovi útulků či městské policie, mohlo hodit několik dalších informací o psovi — třeba jestli nemá nějaké potravinové alergie, jestli je kastrovaný nebo jestli nemá specifické potřeby v důsledku jeho zdravotního stavu. Ztracený pes je často pořádně vystresovaný a tyto informace by mu mohly pomoci, aby se nestresoval ještě víc. 

Løype tag sice ještě není v prodeji, ale přípravy jsou v plném proudu a značka Løype chce nejdříve znát zkušenosti těch nejpovolanějších, tedy provozovatelů útulků a záchranných stanic pro psy, ale projekt se neobejde ani bez vás, zkušených pejskařů, kteří vědí z první ruky, co by jim nejvíce pomohlo při hledání jejich čtyřnohého parťáka. Rádi bychom vás tedy poprosili o vyplnění krátkého dotazníku, kde se Løype ptá na vaše poznatky, názory a zkušenosti. Jedině s nimi si totiž můžeme společně ověřit, na co si dát pozor, aby byl projekt skutečně přínosný pro všechny. Dotazník lze vyplnit i anonymně a jeho vyplnění vám zabere cca 2 minuty. 

Odkaz na dotazník najdete tady

Děkujeme, že jste si udělali chvilku na to, abyste pomohli zlepšit tenhle projekt, na který se fakt moc těšíme.

Máme pro vás akce, které motivují, příběhy, které inspirují a produkty, se kterými to běhá lépe